Onze pelletkachels van BIODOM

U vindt hieronder ons aanbod aan pelletkachels

Biodom Hamuna

Biodom Hanuma is de enige pelletkachel met de geavanceerde BIO-LOGIC software op de markt. Dankzij de BIO-LOGIC software past de Hanuma alle operationele parameters continu aan. Hierdoor herkent de pelletkachel de kwaliteit van pellets en regelt de toevoer van pellets en verbrandingslucht. Dit garandeert altijd een optimale verbranding.

Naast een geoptimaliseerde verbranding, zorgt de BIO-LOGIC technologie voor veel eenvoudiger en minder frequent onderhoud omdat het de bedrijfszekerheid verhoogt. De Biodom Hanuma is voorzien van een  ionisator waardoor de uitgeblazen warme lucht altijd schoon is.

1 Ster2 Sterren3 Sterren4 Sterren5 Sterren (89 beoordelingen, gemiddeld: 3,66 van de 5)
Laden...

Vermogen: 0,8 – 2,3 KW
Prijs: € 2.625,00 incl BTW

Meer informatie
Brochure aanvragen

Biodom H20 CV Pelletkachel

De BIODOM H20 is een volwaardige cv pelletkachel met een zeer hoog rendement van 94%. De BIODOM H20 is een eenvoudig te installeren en in gebruik te nemen. Ook een groot pluspunt van de BIODOM H20 is dat hij reeds voorzien is van een cv pomp en expansievat. De warmteafgifte aan de ruimte is 1,5 kW wat zeer weinig is voor een grotere cv pelletkachels.

1 Ster2 Sterren3 Sterren4 Sterren5 Sterren (23 beoordelingen, gemiddeld: 3,83 van de 5)
Laden...

Vermogen: 5 – 18,8 KW
Prijs: € 4.380,00 incl BTW

Meer informatie
Brochure aanvragen

Informatie aanvragen

Vul uw contactgegevens in

    BIODOM heeft ook pelletkachels en CV pelletkachels in haar assortiment.
    Pelletkachels van BIODOM werken op basis van houtpellets (biomassa). Dit organische materiaal is 100% CO2 neutraal en gemiddeld 30% goedkoper dan aardgas en 50% goedkoper dan stookolie of propaan.

    De pelletkachels van BIODOM zijn voorzien van de innovatieve BIO-LOGIC technologie.

    Dankzij deze technologie herkent hij de kwaliteit van de pellets en wordt de verbranding automatisch aangepast.
    Het instellen van parameters is niet nodig, vandaar dat het in gebruik nemen van een BIODOM pelletketel heel eenvoudig is.